Selamat berkunjung ke PIJAe-$hop This shop belong to PIJA5120 ...Need Helped,Dont Hesitate To Contact Us Or Call/SMS To NO 019-4749409~Thank You For Viewing ......

Saturday, August 15, 2009

Pengasas


Nama:
Dr Che Rozmey Che Din

Pakar Penyelidik Obesiti
Pakar Perbidanan & sakit puan

Jawatan:
C.E.O Herba Prima Sdn. Bhd.
C.E.O Jitra Specialist Centre Sdn. Bhd.
C.E.O Jitra Medical Centre Sdn. Bhd.

web:
http://www.herbaprima.com.my

Email:
dr_rozmey@yahoo.com

Kelulusan:
Ijazah Perubatan (MD, USM 1993)
Sarjana Perubatan (Perbidanan & Sakit Puan, USM 1999)

Misi & Visi:
Komitmen saya meningkatkan tahap penjagaan kesihatan secara menyeluruh bermula bila beroperasinya JSC pada 4 Januari 2003 dengan bermodal RM 2 Juta yang di pinjam dari institusi kewangan dan terus dipacu dengan beroperasinya JITRA MEDICAL CENTRE (JMC) pada akhir 2009 yang menelan belanja RM 35 Juta dan seterusnya pelaburan RM 500 Juta untuk 10 buah Hospital Pakar di seluruh Malaysia.

Penyelidikan produk kesihatan yang saya bangunkan dari Jun 2003 terbukti terbaik dan sebaik produk bermutu dari luar negara. Pelan pemasaran yang mudah dan menguntungkan telah saya usahakan untuk melahirkan lebih banyak usahawan jutawan yg mahu bernaung di HPM. Rangkaian Pusat Penjagaan Kesihatan “HPM Health Care” akan dibuka di 30 lokasi seluruh negara untuk memberi khidmat nasihat dan rundingan kesihatan kepada penguna produk HPM. Kilang HPM yang baru bernilai RM 25 Juta akan di dirikan selewatnya pada 2010 utk menangani permintaan dalam negara yang bertambah dengan pantas. Dijangka menjelang 2011, sebanyak 100,000 pengedar berdaftar dengan HPM dengan jualan minimum RM 45 Juta sebulan dan HPM dijangka akan disenarai di Bursa Saham KL menjelang 2012. Pasaran antarabangsa akan diterokai secara besar-besaran selewatnya menjelang 2011 sekurang-kurangnya di 15 negara serantau, Asia Barat dan Eropah.

Hotel 3 bintang “ROZMEY PALACE” yang menelan belanja RM 7 Juta juga sedang rancak di usahakan dan akan mula beroperasi di Jitra, Kedah pada akhir 2009 dan perkongsian secara bijak dalam perniagaan kereta import mewah (NASDEQ AUTO) dengan siapnya bilik pameran baru berharga RM 500K di Anak Bukit, Alor Setar Kedah.

Memastikan segala Misi dan Visi ini berjaya, saya perlukan sokongan semua pihak, keluarga, Rakan Kongsi, Staff, Pengedar serta Penguna. Saya amat berharap semua bekerja dengan penuh semangat dan gigih bersama saya, kejayaan saya adalah kejayaan bersama….

0 comments:

Post a Comment